Skip to main content

Allin

Met onze materialensets heeft u alles in huis wat u nodig heeft. De sets worden bij u afgeleverd in handige transportkratten, makkelijk te plaatsen in uw magazijn. Als er onverhoopt schade is ontstaan, dan vervangen wij de beschadigde onderdelen direct en kosteloos.

We verhuren de sets per jaar tegen een scherpe prijs. Na een jaar halen we de gebruikte set bij u op en ontvangt u opnieuw een set van geheel nagezien en deugdelijk materiaal. U grijpt dus nooit meer mis en hoeft zelf geen reparaties uit te voeren of dure onderdelen aan te schaffen.

Op basis van de wensen van onze klanten hebben we bestaande ontwerpen van beveiligingssystemen aangepast. Ons materiaal is veilig, makkelijk in het gebruik en niet schadegevoelig.

“Wij hebben meerdere sets via het ALLIN-principe. Het is ideaal om altijd over juiste randbeveiliging te beschikken. En is het stuk ..., dan is het met een belletje geregeld en dat zonder vervangingskosten.”

Edwin Manshanden West Friesland Dabedekkingen B.V.

“In het begin waren we sceptisch over het ALLIN-concept. Nu merken we dat het prima werkt. Onze dakdekkers zijn er goed over te spreken. Grote projecten werden al ingehuurd bij SAFEBOUW. ”

Justin Beekman Viruma, dak en gevel

Het probleem is vaak niet het gebrek aan nieuwe ideeën, maar het loslaten van oude gewoontes.