Skip to main content

Safebouw

Dakdekkers, installateurs, monteurs van zonnepanelen en medewerkers van bouwbedrijven: voor iedereen die werkt op hoogte is veiligheid een factor van belang. Safebouw is een professionele verhuurder van tijdelijke valbeveiliging op daken.

Aandacht voor veiligheid is een serieuze zaak. We denken graag met u mee om goede oplossingen aan te kunnen bieden voor de veiligheid van uw projecten. Safebouw levert complete pakketten aan materialen. We adviseren vanuit onze ervaring en kunnen zorgen bij u wegnemen. We zijn sinds 1992 een partner in veiligheid voor vele bedrijven in heel Nederland.

Onze systemen zijn makkelijk in het gebruik en u kunt er dus voor kiezen om deze zelf op te bouwen. Maar veel van onze opdrachtgevers kiezen ervoor om dat door ons te laten doen. We verzorgen voor vele bedrijven de complete inrichting en montage.

“Onze samenwerking bestaat al meerdere jaren. Leveringen worden altijd netjes en compleet aangevoerd op locatie. Onze dakdekkers vinden het super, de projecten staan er altijd verzorgd bij.”

Andre de VriesNoort en De Vries, partners in daken.

“SAFEBOUW denkt professioneel met ons mee. De projecten worden netjes opgeleverd en voorzien van alle benodigdheden als hoekverbindingen etc. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.”

Carel Wagemans Oranjedak B.V.

Tijdelijke werkplekken waar werken en veiligheid elkaar versterken, dat is ons doel.